Monday, December 26, 2011

Sekolah dah nk mula

hye semua .....
Dah siap barang untuk ke sekolah.erm,,harap semua dah buat persiapan untuk ke sekolah.Saye harap mula bukak sekolah ade azzm baru..Azzam baru saye iyalah {mendapat 8a dalam upkkk tahun dpn}{mendapat 5a dalam upsr}dan yg akhir sekali berharap dapat keputusan yg cemerlang pada setiap peperiksaan,,walaupun tak mendapat nombor 1ataupun nombor 3,,tapi harap mendapat nombor bawah 10,haraplah....dan mendapat a dalm semua subjek.kalaulah boleh dapat.tapi kalau kita minta je nk buat ape kita juga mestilah berusaha untuk mendapatnye..
oklah saye berharap agar azzam saye pade tahun hadapan tercapai.AMIN.
bye....

Geram Yg Teramat

slm semue......
nk tahu tak hari ini saya geram sangat sbb tadi ada orang call,selepastu saye angkat tapi takde orang yg jawab.
kadang2 saye geram sangat ngan orang yg macam tu.....tapi takpe saye tak kisah pon.....ape apepon saye dah ade kawan baik iaitu blog nie lah.
oklah saye takde ape nk tulis lagi nie.saye kalau tulis blog mesti pendek2,,tapi takpe saye kan masih kecil lagi,kenalah tulis pendek2 dulu....
oklah ,
BYE....

Takut dan Gementar...

salam semua....
tahun depan saye naik darjah 5,bersedialah untuk menghadapi upkk pada tahun hadapan.saye berharap dan saye akan berusaha untuk mendapat 8a dalam upkk agar dapat menunjukkan kepada abang saye agar saye pun boleh mendapat 8a dalam upkk.{mentang mentanglah dia dapat 8 a lpastu nk berlagak}saje saje je jangan marah ......
oklah cukup sampai di sini dululah ye....
BYE SEMUA

Blog BaRU sAyA

assalamualaikum,hye semua....
saye baru habis daripada buat blog nie.....sebenarnye bukan saye yg buat tapi kakak saye yg buatkan.
saye tak reti buat semue nie,,tu yg saye suruh kakak saye yg buatkan.saye berharap agar blog nie menjadi rakan baik saye buat selame lamenye......maklumlah dekat sekolah saye takde best friend bila cikgu tanye sorang2 sape name best friend,saye tak tahu nak cakap sape.lepastu saye kata ngan cikgu yg saye takde best friend.

oklah  rase sampai sini dulu kot,nanti saye cerite lagi.......
BYE......