Wednesday, March 7, 2012

harap bersabar.....

Hari ini saye nk ceritakan pasal kawan rapat sayalah.(dikira best friend jugalah).
dia nie sebenarnya pandai,,tetapi dia nie taknak tunjukkn yg dia tu pandai.(merendah dirilah).tapi dia nie 
saye tak suka kalau dia ,,bila depan cikgu kan ,dia diam membisu je,,bila cikgu dah keluar dari kelas.
nak tahu apa dia buat,,dia membebel2  macam bontot ayam......
oklah nampaknye saye tak boleh mengutuk orang banyak2.kesian kan......
oklah sampai di sini sahajalah ye,,
BYE,,,,,,

takut....

salam semua....
hah,, hari ini saye nk ceritakan kisah keputusan peperiksaan saye yg tidak lama lagi akan keluar.
sungguh menggerikan,,,,,apabila cikgu handak sebut siapa yg tidak lulus,,,kami berasa sungguh takut.
tak patut kan,,,,,,,
oklah saye nk off nie,,
bye,,,,,and good luck....

Tuesday, February 28, 2012

penat .....

salam semua ,,,,,sejak naik sekaolah nie.dah takde masa nak buka blog.maklumlah nanti ada periksa,, kena lah buat betul2 kan......        bila dah masuk darjah 5 nie,,jadual padat.nk tahu ape yg padatnye,,yelah ,balik daripada sekolah kena pergi tusyen,,balik tusyen pergi sekolah balik ada latihan bola baling.orang nak pandai kenalah banyak bersabar kan.malam pergi kelas mengaji kat jaazim.sabtu  ada tusyen komon dan hari ahad ada tusyen bahasa arab....erm,,banyakkan ,, tak patut tak patut.....oklah geng nk off nie,nk gi belajar ....esok kan periksa ,,nanti gagal susah pulak kan......                bye.......                                                                       

Monday, December 26, 2011

Sekolah dah nk mula

hye semua .....
Dah siap barang untuk ke sekolah.erm,,harap semua dah buat persiapan untuk ke sekolah.Saye harap mula bukak sekolah ade azzm baru..Azzam baru saye iyalah {mendapat 8a dalam upkkk tahun dpn}{mendapat 5a dalam upsr}dan yg akhir sekali berharap dapat keputusan yg cemerlang pada setiap peperiksaan,,walaupun tak mendapat nombor 1ataupun nombor 3,,tapi harap mendapat nombor bawah 10,haraplah....dan mendapat a dalm semua subjek.kalaulah boleh dapat.tapi kalau kita minta je nk buat ape kita juga mestilah berusaha untuk mendapatnye..
oklah saye berharap agar azzam saye pade tahun hadapan tercapai.AMIN.
bye....

Geram Yg Teramat

slm semue......
nk tahu tak hari ini saya geram sangat sbb tadi ada orang call,selepastu saye angkat tapi takde orang yg jawab.
kadang2 saye geram sangat ngan orang yg macam tu.....tapi takpe saye tak kisah pon.....ape apepon saye dah ade kawan baik iaitu blog nie lah.
oklah saye takde ape nk tulis lagi nie.saye kalau tulis blog mesti pendek2,,tapi takpe saye kan masih kecil lagi,kenalah tulis pendek2 dulu....
oklah ,
BYE....

Takut dan Gementar...

salam semua....
tahun depan saye naik darjah 5,bersedialah untuk menghadapi upkk pada tahun hadapan.saye berharap dan saye akan berusaha untuk mendapat 8a dalam upkk agar dapat menunjukkan kepada abang saye agar saye pun boleh mendapat 8a dalam upkk.{mentang mentanglah dia dapat 8 a lpastu nk berlagak}saje saje je jangan marah ......
oklah cukup sampai di sini dululah ye....
BYE SEMUA

Blog BaRU sAyA

assalamualaikum,hye semua....
saye baru habis daripada buat blog nie.....sebenarnye bukan saye yg buat tapi kakak saye yg buatkan.
saye tak reti buat semue nie,,tu yg saye suruh kakak saye yg buatkan.saye berharap agar blog nie menjadi rakan baik saye buat selame lamenye......maklumlah dekat sekolah saye takde best friend bila cikgu tanye sorang2 sape name best friend,saye tak tahu nak cakap sape.lepastu saye kata ngan cikgu yg saye takde best friend.

oklah  rase sampai sini dulu kot,nanti saye cerite lagi.......
BYE......